25G PON Holomua Hou: Hoʻonohonoho ʻo BBF e hoʻomohala i nā kikoʻī hoʻāʻo Interoperability

25G PON Holomua Hou: Hoʻonohonoho ʻo BBF e hoʻomohala i nā kikoʻī hoʻāʻo Interoperability

ʻO ka manawa Beijing ma ʻOkakopa 18th, ke hana nei ka Broadband Forum (BBF) i ka hoʻohui ʻana i ka 25GS-PON i kāna hoʻāʻo interoperability a me nā papahana hoʻokele PON.Ke hoʻomau nei ka ʻenehana 25GS-PON i ke oʻo, a ʻo ka hui 25GS-PON Multi-Source Agreement (MSA) e hōʻike ana i ka ulu ʻana o nā hoʻokolohua interoperability, nā pailaka, a me nā hoʻolālā.

"Uaʻae ka BBF e hoʻomaka i ka hana ma ke kiko'ī ho'āʻo interoperability a me ka model data YANG no 25GS-PON. He mea koʻikoʻi kēia e like me ka ho'āʻo interoperability a he mea koʻikoʻi ka model data YANG i ka holomua o kēlā me kēia hanauna mua o kaʻenehana PON, A e hōʻoia i ka hoʻomohala ʻana o ka PON i ka wā e hiki mai ana i nā pono lawelawe lehulehu ma mua o nā lawelawe noho o kēia manawa. "wahi a Craig Thomas, ka hope pelekikena o ka hoʻolālā hoʻolālā a me ka hoʻomohala ʻana i ka ʻoihana ma BBF, ke alakaʻi o ka ʻoihana kamaʻilio ʻana i ka hui hoʻomohala ākea ākea i hoʻolaʻa ʻia no ka hoʻolalelale ʻana i ka hana hou, nā kūlana a me nā ʻōnaehana kaiaola.

I kēia lā,ʻoi aku ma mua o 15 mau mea lawelawe alakaʻi a puni ka honua i hoʻolaha i nā ho'āʻo 25GS-PON, no ka mea, e ho'āʻo ana nā mea hoʻohana broadband e hōʻoia i ka bandwidth a me nā pae lawelawe o kā lākou mau pūnaewele e kākoʻo i ka hoʻomohalaʻana i nā noi hou, ka uluʻana i ka hoʻohana pūnaewele Ka uluʻana, ke komo i nā miliona. o na mea hana hou.

25G PON Holomua Hou1
25G PON Holomua Hou3

No ka laʻana, ua lilo ʻo AT&T i mea hoʻohana mua ma ka honua e hoʻokō i ka wikiwiki symmetrical 20Gbps i kahi pūnaewele PON hana i Iune 2022. I kēlā hoʻokolokolo, ua hoʻohana pū ʻo AT&T i ka noho pū ʻana o ka nalu, e ʻae iā lākou e hui pū me 25GS-PON me XGS-PON a me nā mea ʻē aʻe. nā lawelawe kiko-i-point ma ka fiber like.

ʻO nā mea hana ʻē aʻe e hana ana i nā hoʻokolohua 25GS-PON ʻo AIS (Thailand), Bell (Canada), Chorus (New Zealand), CityFibre (UK), Delta Fiber, Deutsche Telekom AG (Croatia), EPB (US), Fiberhost (Poland), Frontier Nā Kūkākūkā (US), Google Fiber (US), Hotwire (US), KPN (Netherlands), Openreach (UK), Proximus (Belgium), Telecom Armenia (Armenia), TIM Group (Italia) a me Türk Telekom (Turkey) .

Ma kahi honua ʻē aʻe, ma hope o ka hoʻāʻo kūleʻa, ua hoʻokumu ʻo EPB i ka lawelawe pūnaewele puni honua 25Gbps mua me ka hoʻouka like ʻana a me ka hoʻoiho wikiwiki ʻana, i loaʻa i nā mea kūʻai aku a me nā ʻoihana.

Me ka ulu nui o nā mea hana a me nā mea hoʻolako e kākoʻo ana i ka hoʻomohala ʻana a me ka hoʻolaha ʻana o 25GS-PON, ʻo ka 25GS-PON MSA i kēia manawa he 55 mau lālā.ʻO nā lālā 25GS-PON MSA hou nā mea lawelawe Cox Communications, Dobson Fiber, Interphone, Openreach, Planet Networks a me Telus, a me nā hui ʻenehana Accton Technology, Airoha, Azuri Optics, Comtrend, Leeca Technologies, minisilicon, MitraStar Technology, NTT Electronics, Source. Optoelectronics, Taclink, TraceSpan, ugenlight, VIAVI, Zaram Technology a me Zyxel Communications.

ʻO nā lālā i hoʻolaha mua ʻia ʻo ALPHA Networks, AOI, Asia Optical, AT&T, BFW, CableLabs, Chorus, Chunghwa Telecom, Ciena, CommScope, Cortina Access, CZT, DZS, EXFO, EZconn, Feneck, Fiberhost, Gemtek, HiLight Semiconductor, Hisense Broadband, JPC, MACOM, MaxLinear, MT2, NBN Co, Nokia, OptiComm, Pegatron, Proximus, Semtech, SiFotonics, Sumitomo Electric, Tibit Communications a me WNC.


Ka manawa hoʻouna: Dec-03-2022

  • Mua:
  • Aʻe: